Ćilibarske Ogrlice
Mali Strahinja ima 3,5 meseca i počeli smo da nosimo ogrlicu pre nekoliko dana...
Pogledajte ostala iskustva roditelja...
  Setovi

      Limun
2900,00 din
1900,00 din

      Kamičak Light
1500,00 din
999,00 din

      Multicolor polirana
2900,00 din
2300,00 din

Iskustva roditelja

Velika preporuka za sve roditelje, ogrlica green color nam je mnogo pomogla.Beba ima 6 meseci i dva zuba, bilo je nervoze i plača a sad sa ogrlicom mnogo mnogo manje, tako da je svima toplo preporučujem ... pozdrav
Jelena Đorđević

Želim da vam se zahvalim, nakon kupovine vase ogrlice moj Vuk mnogooooo mirnije spava a pre se budio i po 10ak puta u toku noci sada je i veseliji i dalje je nervozan ali znatno manje,i hocu da kazem da je od svih sajtova za ogrlice vas najbolje objasnio dejstva i karakteristike i jedini imate deo o tome kako prepoznati pravi cilibar dok drugi to povrsno objasne. Hvala vam jos jednom i pozdrav iz Smederevske Palanke.
Jelena Živković

Ogrlica je odlična. Zaista verujem da nam ogrlica puno pomaže. Vuk je i dalje nervozan zbog zubića, ali bez ogrlice je 10 puta gore. Hvala vam puno.
Pozz Una

Ćao, samo sam želela da vam se ja vim i da vam se zahvalim na ogrlici. Predivna je. Upravo su nam izbile "jedinice" a to sam primetila tek juče kad mi je Mihajlo grickao prst. Čujem od prijateljica da imaju problem sa nervozom ‚i balavljenjem , ali mi naše zubiće nismo ni osetili kad su izašli.
Puno pozdrava od Mihajla i Ljilje

Pozz, mi smo pre par nedelja uzeli vašu ogrlicu od baltičkog ćilibara. Želela sam samo da vam se zahvalim na svim informacijama i na strpljenju oko mojih silnih pitanja oko originalnosti ćilibara :). Probali smo par testova (u vezi originalnosti ćilibara) sa vašeg sajta i uverili se da ogrlica koju ste nam slali nije sintetika ili neka druga prevara.
Još jednom puno hvala. Boba

Naš mališa je ranije imao dosta problema sa zubićima. Da stvar bude gora, loše je reagovao na razne gelove koje sam kupovala u apoteci. To ga je dosta iririralo i bolelo, tako da je trpao svašta u usta. Jedina stvar koja nam je pomogla je ogrlica od prirodnog ćilibara. Kako sam sa više strana čula, ona radi tako što ispušta prirodno ulje kada je u kontaktu sa toplotom kože. Ta ulja imaju protivupalna i analgetska dejstva . Svakako mi je drago da sam probala ogrlicom da rešimo ovaj problem jer se Nikola već drugaćije i smirenije ponašao već posle par sati nošenja. Ja sam velika pristalica svega što je prirodno.
Goca

I ja bih preporučila ćilibarsku ogrlicu. Naša Ida nosi ogrlicu već 6 meseci i za svo to vreme smo imali vrlo malo problema sa zubićima. Par puta smo zaboravili da joj stavimo na dan ili 2 i ona se budila noću uplakana. Nikada je ne ostavljam samu sa ogrlicom i iako je ogrlica veoma jaka mi je skidamo kad Ida spava.
Danijela, Zemun

Moj sin je imao ogrlicu od četvrtog meseca pa dok nije napunio pune dve godine i nikad nismo imali problema sa izbijanjem zubića. Ogrlicu sam kupila jer je dosta dece u našem okruženju imalo istu, i bar 5 prijateljica mi je proporučilo da je uzmem. Svima bih preporučila da je nabave. Mi smo prezadovoljni.
Jelena, Čačak

Mateja je počeo da nosi ogrlicu sa 3 meseca, danas ima 4 meseca i 14 dana. Noćas mu je izašao zub, nije plakao, samo sam jutros videla, čak nije ni malo ni nervozan. Svima bih preporučila da uzmu na vreme, a to je najbolje kad beba napuni 3 meseca. Verujem da će za svaki zubić biti ovako bezbolno :)) 
Pozdrav, Marijana Milošević

Moju bebu zubi su poceli da muce jos u drugom mesecu.  U trecem smo saznali za ogrlicu.  U apoteci nam nisu najbolje objasnili dejstvo i iskreno sam mislila da je to samo nacin uzimanja para, ali bilo sta da se svi naspavamo.  U roku od 12 sati, beba je prestala da place i pocela je opet da spava kroz noc.  Odusevljena sam kako deluje i koliko pozitivno utice na bebu.  Ona glodze sta god stigne, ali je vesela i ne place.  Hvala unapred i nadam se da ce i ostalim roditeljima i deci pomoci :)
Marija Savatic

Ja bih veoma preporučila ćilibarsku ogrlicu za bebe. Kupila sam ovu najtamniju (dark ) za drugog sina kad je napino 4 meseca kao preventivu.
Pre toga nismo imali problema i mislili smo da mu još ne rastu zubići dok jedan dan nismo videli da su se „jedinice“ već probile a da mi to nismo ni primetili.
Super mi je što ogrlica ima čvorove između svake perlice, za slučaj da se pokida može samo jedna ogrlica da  ispadne, iako je nikada nije ni vukao ni žvakao. Sada se toliko navikao da je uopšte ne skidamo i izgleda mi mnogo slatko kad trči po kući samo u pelenama i sa ogrlicom.
Sonja J. , Novi Sad

Ne mogu vam dovoljno opisati naše fantastično iskustvo sa ovim ogrlicama. Naša ćerka je bila nemoguća kad su krenuli da joj rastu zubići dok nismo oprobali sreću sa ogrlicom. Ona je nosi još od osmog meseca i od tada je takoreći nismo ni primetili :p . Nikada joj ne skidamo , čak ni kada spava. Čula sam od par prijatelja da oni skidaju ogrlicu za spavanje, i da i dalje imaju neprospavanih noći zbog zubića.
Maša S. , Beograd

Mi smo prezadovoljni sa našom ogrlicom. Kaja ni ne primećuje da joj je nešto oko vrata , a ogrlica je i taman tolika da je ne guši a i ni ne može da je stavi u usta .
Snežana Krunić, Šid

Pre mesec dana sam na nagovor sestre uzela ogrlicu za 10to mesečnu  ćerku i sada ogrlicu ni ne skidamo takoreći upšte (za sada je skidamo samo noću). Mia je prestala da žvaće rukicu, pogotovo pre spavanja, a to je neprekidno radila pre nego pto smo joj stavili ogrlicu.
Definitivno bih preporučila ogrlicu za zubiće.
Bojana K. , Beograd

Ovo su moji prvi zubici...:))
Tina

Moja malena je danas dobila prvi zubic a ogrlicu smo joj kupili prije 10-ak dana, slucajno smo jutros otkrili da se polako pojavljuje zubic, dok joj nismo stavili ogrlicu ruke su joj bile non- stop u ustima a i sve sto bi joj doslo pod ruku sad je mirnija i konacno imamo jdan maleni zubic...
Ogrlice su predobra stvar...
Valentina Jesic - Facebook

Ćao, Mi smo kupili ogrlicu pre dve nedelje i izgleda da radi posao :) . Pavle nije više onakav nervčik kao ranije i prestao je da trlja uvo , koje je stalno ranije trljao, valjda od nervoze.
Sandra Milić, beograd

Ja sam sada sretan i veseo djecak :) HVALA VAM
Aldijana Pavlović, Sarajevo

Poštovani,

Mali Strahinja ima 3,5 meseca i počeli smo da nosimo ogrlicu pre nekoliko dana . Zubiće još nema, a sa razultatima ćemo se javiti kad krenu zubići. Za sada je raspoloženo dete i spava kao top što se vidi na slikama . Uveče skidamo ogrlicu i čim je jutarnje buđenje odmah je stavljamo.
Veliki pozdrav iz Čačka


  Kontakt

064 444 3401Za hitne porudžbine isporuka u toku istog dana na području Beograda.


Ogrlice od 100% prirodnog Baltičkog ćilibara.

Za bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta!

Uslovi kupovine | Politika privatnosti
© Copyright, Ćilibarske ogrlice, 2008 - 2017