Ćilibarske Ogrlice
Mali Strahinja ima 3,5 meseca i počeli smo da nosimo ogrlicu pre nekoliko dana...
Pogledajte ostala iskustva roditelja...
  Setovi

      Limun
2900,00 din
1900,00 din

      Kamičak Light
1500,00 din
999,00 din

      Multicolor polirana
2900,00 din
2300,00 din

Politika privatnosti

Vaša privatnost

Naša politika privatnosti ukratko

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. 
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom. 
Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama. 
Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Naša politika privatnosti detaljnije

Sakupljanje i korišćenje podataka o ličnosti

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa ili e-mail. CilibarskeOgrlice.com ne prikupljaju podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Upotreba i tajnost ličnih podataka

CilibarskeOgrlice.com će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. CilibarskeOgrlice.com neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu.

Bezbednost

CilibarskeOgrlice.com preduzimaju sve mere kako bi maksimalno osigurala vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena/falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Linkovi drugih web sajtova

Ovaj pravilnik o privatnosti se odnosi na www.CilibarskeOgrlice.com. Web stranice na našem sajtu mogu sadržati linkove ka stranicama drugih provajdera, na koje se ovaj pravilnik ne odnosi. Kada napuštate web sajt CilibarskeOgrlice.com molimo vas da vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnostima i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.

Obaveštavanje o promenama

Svaka novonastala promena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mestu koje smatramo odgovarajućim. 

Ažurirano: Maj 2011

  Kontakt

064 444 3401Za hitne porudžbine isporuka u toku istog dana na području Beograda.


Ogrlice od 100% prirodnog Baltičkog ćilibara.

Za bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta!

Uslovi kupovine | Politika privatnosti
© Copyright, Ćilibarske ogrlice, 2008 - 2017