Ćilibarske Ogrlice
Mali Strahinja ima 3,5 meseca i počeli smo da nosimo ogrlicu pre nekoliko dana...
Pogledajte ostala iskustva roditelja...

Čemu služi ćilibar?

Oduvek je poznato i lekovito dejstvo ćillibara zbog čega je cenjen lek u narodnoj medicini. Aktivna supstanca ćilibara je sukcinilna kiselina, poznatija kao »ćilibarska kiselina«. Nalazišta ćilibara ima širom sveta ali onaj iz oblasti oko Baltičkog mora ima daleko najveći procenat ove aktivne supstance i zato ima najefikasnije dejstvo na ljudski organizam. Naše Ogrlice i Narukvice su izrađene isključivo od Baltičkog ćilibara.

Ćilibarska kiselina ima umirujuće i antioksidativno dejstvo. Kao jak antioksidans pomaze u borbi protiv toksičnih slobodnih radikala, umanjuje bolove i pozitivno utiče na imunitet. Najčešće se koriste kod dece za smanjenje bolova pri nicanju zubića. Iskustva roditelja možete pogledati ovde.

Ali, ćilibar koriste i odrasli, posebno u Rusiji. Nakit od ćilibara se pravi još od bronzanog doba. Ublažava tegobe koje nastaju kod oboljenja štitne žlezde. Takođe smanjuje nervozu i lupanje srca i reguliše nesanicu. Ćilibar je topao kamen, koji je prijatan za nošenje uz kožu i ne iritira je. Osim ćilibara naše Ogrlice imaju i različite poludrage kamenove. Predstavljaju kvalitetan nakit od prirodnog materijala a mogu biti i lep poklon.

  Kontakt

064 444 3401Za hitne porudžbine isporuka u toku istog dana na području Beograda.


Ogrlice od 100% prirodnog Baltičkog ćilibara.

Za bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta!

Uslovi kupovine | Politika privatnosti
© Copyright, Ćilibarske ogrlice, 2008-2017